Controversa Sionului

 

Capitolul 17:

 


Misiunea de distrugere

Autorul a studiat timp de ani de zile sute de volume si a gasit ca cea mai buna definitie este data de eruditul ebraic Dr. Maurice Samuel care zice: "Noi evreii, noi distrugatorii, vom fi totdeauna cei care distrug... nimic pe lume nu pot goimii sa faca care sa ne satisfaca cerintele si vrerile". Le prima vedere pare o afirmatie nevropata; în realitate este un caz de sinceritate dureroasa. Un evreu nascut ca atare nu se poate sustrage "legii" ramânând un bun evreu. De aceea evreii au fost fortati sa fie distrugatori si actiunea lor distrugatoare culmineaza în zilele noastre. Aceasta nu este parerea autorului ci parerea rabinilor si talmudistilor pe care i-a citit si studiat: distrugerea celorlalti este conditia impusa de Iehova existentei "poporului ales" care tinde spre un final unde toate popoarele vor fi distruse si subjugate. Cuvântul este însa în mod expres "distrugere" si nu "subjugare" sau "înfrângere" sau altceva; vezi Vechiul Testament, Iesirea, Deuteronomul, Numerii, unde Iehova foloseste cel mai frecvent exact acest cuvânt în poruncile lui. Uneori "poporul ales" trebuie sa distruga neamurile celelalte la porunca lui Iehova; alteori Iehova îl rasplateste distrugând celelalte neamuri din calea poporului ales. Distrugerea trebuie sa fie totala si mila e o crima, pedepsita de Iehova, care l-a detronat pe Saul fiindca n-a distrus total si l-a înlocuit cu David - stramosul viitorului Mesia. Câte vreme la altii distrugerea este un incident al cuceririi, la "poporul ales" distrugerea este scopul în sine. Despre asta vorbeste Dr. Maurice Samuel. Aceasta chemare sa fie distrugatori a adus multe suferinte popoarelor care au acceptat sa fie dominate de interese talmudiste-sioniste si nu le-a adus fericire adevarata tuturor evreilor, purtatorii acestei triste misiuni.

Când au scris legendele din Iesirea, scribii Torei au introdus motivul unei forme prin care se distrug natiunile gazda: "în razboi ei se vor alia cu dusmanii nostri" (1:10). Povestea cu sclavia egipteana unde apare acest motiv e doar o poveste, dar în istoria Babilonului faptul ca evreii din Babilon s-au aliat cu invazia persana inamica si au facilitat distrugerea Babilonului este fapt istoric (justificat în legenda din Vechiul Testament, împodobita cu un rege babilonian inexistent, ca pedepsirea babilonienilor de catre Iehova pentru ca au fost instrumentul lui în pedepsirea iudaicilor neascultatori). Apoi misiunea de distrugere s-a exercitat asupra regelui persan, eliberatorul iudaicilor. Acesta, numit în legenda Esterei "Ahasverus", are un sfetnic, Aman, care-i atrage atentia ca evreii care locuiesc printre persi nu recunosc legile regatului ci se tin separati si au legi proprii, periclitând securitatea regatului; regele imaginar Ahasverus porunceste o "distrugere" a tuturor evreilor din regat de tipul celor poruncite de Iehova (caci scribii nu stiau sa scrie în alt stil), dar regina legendara Estera l-a învatat pe rege ce sa faca si acesta l-a spânzurat pe Aman împreuna cu toti fiii lui si i-a dat mâna libera unchiului Esterei sa masacreze pe ceilalti locuitori ne-evrei. Evreii au masacrat, zice scriptura, 75.000 de victime si de atunci încoace sarbatoresc cu mare bucurie în fiecare an aniversarea acestui masacru (Estera 9:16-17). Ahasverus, Estera, unchiul ei Mardoheu, Aman, sunt cu totii imaginari, desi unii comentatori sionisti încearca sa-l identifice pe Ahasverus cu Xerxes, tatal lui Artaxerxes, care a trimis armata persana sa-l instaureze pe Nehemia în Ierusalim dupa ce si-a vazut 75.000 de persi masacrati de evrei. Dar desi este pura inventie, ceea ce e uimitor în povestea lui Ahasverus este ca fapta lui Ahasverus, de a-si da prada proprii supusi pentru a fi masacrati si distrusi de forte inamice talmudiste, se repeta azi zilnic si este politica de capetenie a guvernelor acum când "legea" Talmudului a devenit lege pentru toti. "Caci mare spaima aveau de evrei", zice Estera 8:17.

Belsatar si Daniil, Ahasverus si Mardoheu sunt personaje fictive, dar fictiunile si inventiile care descriu distrugeri sângeroase de victime nevinovate au devenit realitate în zilele noastre când dupa masacrul tarului, a sotiei si-a copiilor lui, unul dintre calai a scris versul din Daniil pe perete cu sângele victimelor si când spânzurarea functionarilor germani s-a facut dupa cum scrie în Estera 7:6,10; 9:13-14.
Repetam înca odata ca descriind faptele "evreilor" folosim acest termen numai pentru grupul agresiv, plin de ura si distrugator si ca în evreime a existat întotdeauna si un curent care s-a împotrivit acestor ticalosii iudaice; astfel, în timp ce rabinul din Chicago Solomon B. Freehof considera ca cartea Esterei contine esenta iudaismului care trebuie respectata, Bernard Brown, tot evreu din Chicago, a zis ca Purimul ar trebui sa nu se mai celebreze, fiind o farsa a unor sarbatori pe care chiar profetii evrei le-au gasit dezgustatoare - asta în 1933. Spânzurarea functionarilor germani însa a avut loc tot de Purim, orice-au zis el si altii ca el. De Purim se sarbatoreste modalitatea de-a triumfa din totdeauna: folosirea unui guvern de goimi pentru masacrarea goimilor conform razbunarii lui Iehova.

Citind si studiind sursele talmudice si sioniste, autorul a observat ca istoria popoarelor este prezentata în scolile talmudice ca o serie de abateri ale "poporului ales" de la "lege", pentru care Iehova îi împrastie prin lume printre alte popoare, ceea ce în sine constituie o "persecutie" indiferent cât de bine o duc evreii acolo. Pentru aceasta "persecutie" Iehova apoi distruge celelalte popoare si da victoria "poporului ales" care de-acum s-a pocait. Dupa distrugerea imperiului babilonian si-a celui persan a venit rândul egiptenilor, care gazduiau cea mai mare comunitate evreiasca în Alexandria, unde, zice Dr. Kastein, "evreii au gasit azil" si "traiau într-o comunitate strâns unita... separati de ceilalti cu temple proprii... egiptenii simteau dispretul evreilor". Apoi zice ca evreii "în mod natural" au ajutat invadatorilor persani care distrugeau Egiptul, unde evreii gasisera "azil". Dupa egipteni a venit rândul grecilor. În 332 î.Hr. grecii au cucerit Persia si au început sa guverneze Egiptul. Alexandria a devenit o metropola greceasca. Multi evrei din numeroasa comunitate din Alexandria ar fi vrut sa traiasca în pace cu ceilalti oameni dar n-au avut voie: Dr. Kastein scrie triumfator în istoria sa ca "evreii din Alexandria au realizat dezintegrarea civilizatiei elenice". Asa au dezintegrat Babilonia, Persia, Egiptul, Grecia - pâna la era noastra. Istoria omenirii dupa învatatura Talmudului nu este decât istoria razbunarii lui Iehova din paragraful de mai sus.

A urmat Roma, unde Cicero avea parerea exprimata de Dr. Kastein dupa 20 de secole si se temea de evrei (vezi procesul lui Flaccus, unde zice ca stie ca evreii sunt unitari, ca îl pot ruina si povatuia prudenta). La fel zic Fuscus, Ovidiu si Persius si Seneca. Civilizatia occidentala a crescut pe mostenirea artistica a Greciei si mostenirea juridica a Romei, unde pentru prima data s-a promulgat dreptul fiecarui om la proces public si echitabil în fata unei curti de lege. Dr. Kastein gaseste însa ca pentru iudei Roma "de la început n-a însemnat decât forta bruta si stupida, neintelectuala". Timp de 300 de ani Roma antica a persecutat crestinii. Dupa convertirea lui Constantin în 320 evreii n-au mai avut voie sa-si circumcida sclavii, sa ia sclavi dintre crestini si sa aiba casatorii mixte; desi "legea" iudaica interzice exact aceste lucruri, adica sa fie circumcisi neevreii si interzice casatoriile mixte, Dr. Kastein zice ca atunci când romanii au zis asa, a fost o "persecutie sângeroasa"; când evreii zic asa, nu e persecutie ci e dreptul lor.

În anul 395 Palestina a devenit parte din Bizant si sub guvern crestin evreilor nu li s-a mai interzis sa locuiasca în Ierusalim. Bizantul i-a favorizat pe evrei. Totusi când persanii au invadat Bizantul, evreii "s-au alaturat masiv armatelor persane" si apoi au participat la "un masacru gigantic al populatiei crestine", zice Dr. Kastein, "cu furia unor oameni care de 300 de ani asteapta sa se razbune pentru opresiune". Care opresiune? Dr. Kastein arata ca interzicerea de a lua sclavi dintre crestini a fost aceasta "mare opresiune seculara". Odata masacrul crestinilor înfaptuit, dragostea evreilor pentru persani s-a terminat si dupa 14 ani evreii, zice Dr. Kastein, "erau foarte doritori sa negocieze cu împaratul bizantin Heraclius" si sa-l ajute sa recucereasca Ierusalimul.

Apoi a venit islamismul lui Mahomed, care stia ca "cei mai violenti oameni... sunt evreii si pagânii" (vezi Coranul), dar islamul n-a fost dusman evreimii; zice Dr. Kastein: "le-a dat absoluta libertate economica si autonomie administrativa " în Spania, poarta de intrare a islamului în Europa. Acolo regele vizigot Euric a vazut foarte bine pericolul pe care l-au vazut Cicero si altii înaintea lui si l-a definit în anul 680, la al 12 Conciliu de la Toledo. Regatul lui a fost distrus si islamul a luat stapânire în Spania în 712. Graetz (si Dr. Kastein, de altfel) descrie cum evreii din interiorul regatului vizigot s-au aliat invadatorilor inamici islamici. Cum în orasele cucerite arabii victoriosi nu-si puteau permite sa lase trupe numeroase, ei dadeau aceste orase pe mâna evreilor, care astfel au pus stapânire pe Cordova, Granada, Malaga. Graetz descrie cum Tarik invadatorul a aparut sub zidurile Toledo-ului, care avea doar o garnizoana mica; în timp ce crestinii s-au adunat în biserica sa se roage, evreii au deschis invadatorilor portile cetatii si i-au primit cu aclamatii de bucurie, razbunându-se astfel pentru "persecutiile" suferite... Tarik a dat si capitala pe mâna evreilor... Când Musa Ibn Nossair, guvernatorul Africii, a adus o noua armata în Spania si-a mai cucerit alte orase, le-a dat pe mâna evreilor". Din nou razboiul între doua natiuni devine teatrul "razbunarii" evreilor pentru "persecutiile" suferite, "persecutii" care constau, dupa cum arata Graetz, din faptul ca nu aveau voie sa-i transforme pe crestini în sclavi (zice Graetz: "cea mai cruda persecutie a fost restrictia cu privire la luarea crestinilor drept sclavi"). Din nou, ca si în Persia si Babilon, evreii au tradat tara gazda si s-au aliat cu invadatorii în distrugerea tarii care i-a primit cu bratele deschise; iar invadatorii au dat tara cucerita pe mâna lor. Generalii califului n-au dat atentie avertismentului din Coran, cum nici azi politicienii si guvernantii din vest nici nu se uita la Noul Testament. Arabii la rândul lor au gustat "razbunarea lui Iehova" desi au daruit evreilor suprematia asupra crestinilor subjugati. Abu Ishak din Elvira avertizeaza califul din Cordova, aratând luxul si aroganta evreilor, saracia progresiva a celorlalti, tradarea evreilor; califul nu l-a ascultat si-a continuat sa se lase manipulat de talmudistii centrului Talmudic din Cordova. Califatul a durat în Spania 800 de ani, dupa care evreii i-au ajutat pe spanioli sa-i izgoneasca pe arabi.

Poporul de-acum învatase sa-i cunoasca si nu credea ca convertirea evreilor la crestinism (când erau convertiti) era sincera. Dr. Kastein si el arata ca evreii convertiti conspirau în secret si se bucurau de dispensa de la talmudisti pentru a face pe convertitii. Totusi regii spanioli îi faceau pe acesti falsi convertiti ministrii lor de finante, ca de ex. Isaac Abrabanel. Dr. Kastein arata ca evreii de sub stapânirea araba au dat bani cu împrumut spaniolilor din nordul liber ca sa-i ajute sa alunge pe arabii ai caror emisari si oameni de încredere erau. Dupa expulzarea arabilor, cele 800 de ani de împilare evreiasca au determinat expulzarea evreilor din Spania în 1492 si din Portugalia în 1496. De aceea istoricii sionisti urasc azi Spania asa de mult, unde, zic ei, n-au terminat masacrul promis lor de Iehova. De aceea au initiat rasturnarea monarhiei spaniole si razboiul civil din 1930: zice marele sionist american, judecator în Curtea Suprema a Statelor Unite, Brandeis, catre rabinul Stephen Wise în 1933: "Sa fie si soarta Germaniei cum a fost soarta Spaniei!"

Desi când talmudistii detineau finantele si destinele spaniolilor trecusera 15 secole de civilizatie crestina, evenimentele au avut loc dupa cum prescrie "legea" din Vechiul Testament. Evreii au trebuit, sub conducerea talmudistilor, sa "distruga" popoarele gazda, care, indiferent cum se lasau dominate si jumulite de evrei, erau "persecutoare" pentru ca Iehova i-a împrastiat pe evrei printre ele. Tot acest rastimp dintre evrei s-au ridicat unii care au protestat împotriva misiunii de a distruge si masacra într-una; de fiecare data stapânii talmudici le-au astupat gura si evreii au trebuit sa continue misiunea lor care nici pe ei nu-i face fericiti. În acest moment Spania i-a expulzat, i-a împrastiat prin lume si evreii s-ar fi putut asimila cu ceilalti oameni; ar fi putut scapa de misiunea lor ucigatoare; daca nu s-ar fi ivit o rasa de oameni care n-au nimic de-a face cu Iuda sau cu Israel, care n-au picatura de sânge semit în vine, ai caror stramosi n-au fost niciodata nici macar prin jurul Palestinei, o rasa mongoloida turca, hazarii din Asia, care au preluat programul politic de masacrare, înrobire, stapânire si jaf al celorlalte popoare sub pretextul ca Iehova le-ar fi promis stramosilor pe care ei nu i-au avut dreptul de a face aceste lucruri.

Înca de la caderea regatului vizigot din Spania de la 711, opt secole înainte de-a fi împrastiati prin Europa, evreii din Spania nu mai aveau sânge iudaic si nici ei nu mai aveau pretentia ca se trag din tribul lui Iuda. Graetz zice: "primele asezari ale evreilor în frumoasa Hesperia (Spania) sunt învaluite în mare obscuritate"; "având pretentii de neam vechi", si-au bazat pretentiile pe afirmatia ca "regele Nabucodonosor i-a transportat în Spania dupa ce le-a distrus templul din Babilon". Ideea suprematiei si a jefuirii bogatiilor altora atragea multe triburi primitive din multe locuri si arabii care oricum sunt circumcisi se puteau declara iudaici fara ca cineva sa observe vreo diferenta. Rabinii din nordul Africii si din desert îsi mareau bucuros congregatia daca puteau, departe fiind de centru. Când romanii au început sa-i persecute pe "pagâni," evreii n-au fost persecutati si astfel multi care credeau în Baal, Isis si Adonis au devenit uneori crestini, alteori iudaici. Legile stricte de segregare rasiala a levitilor erau de multe ori calcate în regiuni mai îndepartate. Deja la intrarea în Spania evreii nu erau de rasa pura. Dar în cei 800 de ani de sedere în Spania centrul talmudic din Cordoba a controlat segregarea si astfel s-a format tipul de evreu sefardit. La expulzarea din Spania centrul talmudic s-a mutat în Polonia. Enciclopedia Iudaica zice: "evreii sefardici sunt descendentii celor expulzati din Spania si Portugalia care s-au asezat în sudul Frantei, Italia, Africa de Nord, Asia Mica, Olanda, Anglia, America de Nord si de Sud, Germania, Danemarca, Austria si Ungaria". Polonia nu e mentionata; în timp ce evreii sefardici s-au împrastiat prin vest si s-au mutat mai în spre vest în majoritatea lor, centrul talmudic s-a mutat în rasarit. Enciclopedia iudaica arata ca evreii sefardici se considerau mai nobili decât ceilalti, desi aveau bune raporturi cu ei; ca nu erau telali sau camatari si nu se amestecau cu clasele de jos si "rareori se casatoreau cu ele... în era moderna si-au pierdut influenta pe care au avut-o de secole asupra celorlalti evrei". Deci sefarditii se tineau deoparte, nu s-au dus în Polonia si si-au pierdut influenta. Mai mult, statisticile din cartile eruditilor iudaici care indica numarul de evrei contin cifre extraordinar de fluctuante, indicând la intervale mici un numar foarte mic si apoi imediat un numar foarte mare, care nu poate fi nicicum explicat prin crestere biologica normala.

Când s-a mutat centrul talmudic din Cordoba în Polonia s-a schimbat si caracterul rasial al evreilor. Evreii care dusesera steagul lui Iuda din antichitate dintr-o data au devenit neimportanti, au fot împinsi la margine, si-au început sa scada numeric. Talmudul s-a pregatit pentru a doua confruntare cu civilizatia europeana folosind fortele tribului asiatic al hazarilor, despre care povestesc chiar istoricii sionisti si ebraistii evrei. În jurul anului 600 regatul hazarilor se întindea între Marea Neagra si Marea Caspica, fiind o populatie de triburi turco-mongolice al caror hagan "s-a convertit la iudaism împreuna cu dregatorii lui si un mare numar din supusii lui, probabil în 679 AD" (Enciclopedia Iudaica). Corespondenta dintre Abd el Rahman, sultanul Cordobei si regele Iosif al hazarilor de prin anul 960 AD (Enciclopedia Iudaica zice ca este autentica) contine pentru prima data descrierea acestor "evrei" hazari prin cuvântul "ashkenazi", care înseamna "evreu din rasarit" si indica asociatii cu slavii. Singurul lucru pe care-l au acesti turco-mongoli ashkenazi comun cu sefarditii este iudaismul, adica programul politic. Controlul central talmudic a devenit mai lax în vest dar era de fier în ghetourile din est. Evreii si-au pierdut trasaturile semite si au mai degraba trasaturile mongole ale hazarilor. Nici un goim nu va afla vreodata de ce talmudistii din Cordoba au permis influxul acesta masiv de neo-iudaici hazari. Oare au prevazut ca vor avea nevoie de noi armate? In orice caz când le-a fost risipita armata din Spania, cea sefardita, au avut imediat la îndemâna armata ashkenazi care sa continue misiunea de distrugere data lor de Iehova.

Hazarii fusesera înca de la început ostili rusilor care veneau din nord si-n cele din urma i-au supus. Când au fost total convertiti la talmud si s-a prabusit regatul lor (prin anul 1000) hazarii au devenit supusii conducatorilor talmudici care dirijau rezistenta anti-ruseasca ca o lupta împotriva crestinismului. S-au concentrat în special în Kiev (orasul "sfânt" al rusilor crestini), apoi în Ucraina, Polonia si Lituania. Au devenit centrele revolutiei anti-ruse care a devenit ulterior "revolutia mondiala", noul instrument al lui Iehova de distrugere a crestinilor si a popoarelor. Timp de secole acesti nepoti ai triburilor mongole salbatice din Asia fara picatura de sânge iudaic în vine au "respectat legea lui Iehova" cu strictete pentru ca Iehova sa-i "duca înapoi" în pamântul "fagaduit lui Moise si stramosilor lor" de care stramosii lor nici nu auzisera vreodata, de unde apoi sa stapâneasca lumea conform promisiunii lui Iehova. Când politicienii occidentului se straduiau cu trup si suflet sa-i ajute sa se "întoarca" în "patria stramosilor lor", ei n-auzisera de hazari. Arabii însa îi cunosteau si-au încercat degeaba sa arate adevarul la Conferinta de pace din 1919 si la Natiunile Unite în 1947.

În cei 450 de ani de la mutarea talmudismului în Polonia la hazari "centrul talmudic vizibil al lumii" (zice Dr. Kastein) a încetat sa existe si ideea razbunarii si distrugerii lui Iehova a devenit cunoscuta sub numele de "revolutie". Au fost trei astfel de mari revolutii: a lui Cromwell în Anglia, revolutia franceza si cea bolsevica; una mai ucigatoare si mai dezastruoasa decât cealalta, fiecare fiica celeilalte, toate derivate din "legea" scrisa în Thora-Talmud. Distrugerea în fiecare caz a fost îndreptata împotriva guvernului legitim, a natiunii si a crestinismului, caci singurul guvern legitim dupa "lege" este al lui Iehova, singura natiune legitima este poporul ales de Iehova si volumele suplimentare ale Talmudului explica ca tocmai crestinismul a poruncit Iehova anume sa fie distrus. Revolutia era îndreptata împotriva "regelui si-a clerului" ca simboluri ale "opresiunii maselor"; acum nu mai avem nici regi nici cler dar revolutia continua, cu distrugerea natiunii (uciderea regelui este actul simbolic al distrugerii natiunii) si cu distrugerea religiei (cu actul simbolic al darâmarii bisericilor ). Sursa uciderii regelui si darâmarii bisericilor ca acte rituale de distrugere a natiunilor prescrise de Iehova, autorul n-a gasit-o decât în Vechiul Testament - Thora - Talmud unde Moise îi spune tribului lui Iuda: "Domnul Dumnezeul tau i-a dat [pe locuitorii Palestinei] în mâna ta ca sa-i distrugi cu desavârsire. Sa nu închei pace cu ei si sa nu le arati mila... ci sa le distrugi altarele" (Deuteronomul 7:2, 5); "caci Domnul Dumnezeul tau te-a adus în tara care i-a fagaduit-o parintilor tai Abraham, Isaac si Iacob; si ti-a dat orase mari si frumoase pe care nu tu le-ai construit; case pline de averi pe care nu tu le-ai adunat; fântâni pe care nu tu le-ai sapat; vii si livezi pe care nu tu le-ai plantat... sa ucizi pe toti cei pe care Domnul Dumnezeul tau i-a dat în mâna ta (6;10-11; 7:16). Domnul Dumnezeul tau îi va da pe mâna ta si-i va lovi de-i va distruge complet; si el va da pe regii lor în mâna ta si tu ai sa-i distrugi cu numele lor de pe fata pamântului... Si ai sa le arzi în foc imaginile religioase" (7:23-25). Când centrul guvernului talmudic s-a ascuns privirii dupa ce s-a mutat în sânul unui trib barbar mongol asiatic, aceasta doctrina politica si-a început marsul triumfator în Europa. Autorul n-a putut descoperi în studiul de fata daca revolutia lui Cromwell sau revolutia franceza au avut conducatori evrei talmudici. Rezultatele ambelor revolutii a fost un triumf al guvernului talmudic (întoarcerea evreilor în Anglia, emanciparea evreilor în Franta), dar studiul lui nu-i arata ca guvernul talmudic ar fi pornit revolutiile. Dar cea de-a treia, revolutia bolsevica, a fost promovata, organizata si condusa direct de evreii crescuti în scoala talmudului si condusa în toate amanuntele dupa preceptele talmudului. Totodata cuvântul "revolutie" si-a capatatul întelesul talmudic de distrugere fara sfârsit pentru împlinirea "legii". La început în Europa "revolutie" a însemnat o rascoala care are loc într-un anumit loc cauzata de anumite conditii locale la un moment dat; dar revolutia bolsevica a aratat ca ea este o "revolutie mondiala" si o "revolutie permanenta", o activitate permanenta organizata pe plan mondial de o centrala internationala care tinde la distrugere universala indiferent de conditiile locale. Scopul nu este îmbunatatirea conditiilor locale, ci distrugerea guvernului legitim, distrugerea natiunilor si-a religiei, pentru instaurarea guvernului suprem al sectei dominante a rasei dominante, dupa cum promite Thora. Cromwell n-a fost decât o marioneta, ca si regele Cirus. Orice copil de scoala din Anglia învata ca Cromwell a fost unul care l-a decapitat pe rege si a adus evreii înapoi în Anglia. Daca adaugi la aceste fapte baia de sânge si masacrul preotilor condus de Cromwell la Drogheda, ce e Cromwell altceva decât unealta lui Iehova din Deuteronomul? Cromwell este unul dintre primii care-si ascund ura fata de crestinism zicându-si "crestini dupa Vechiul Testament". El a interzis sarbatoarea Craciunului, a ars bisericile crestine si-a asasinat membrii clerului crestin. A cochetat un timp cu ideea de-a fi mesia evreilor. Detinea puterea când Sabbatai Zevi se proclamase mesia, cu un succes care-i înspaimântase pe cei din guvernul talmudic de asa natura încât talmudistii din Amsterdam s-au gândit la un contra-mesia si-au trimis de graba emisari în Anglia, ca sa verifice daca nu-l puteau cumva declara pe Cromwell ca se trage din regele David. Cromwell ar fi fost un mesia pe placul lor când ei ar fi avut nevoie de el, caci ideologia lui de distrugere totala si masacru general era corecta. (Mesia talmudica poate fi oricine; în 1939, un rabin din Germania propovaduia ca Hitler este mesia evreilor si un evreu îngrijorat care-l cunostea pe autorul cartii l-a întrebat pe autorul cartii în 1933 ce parere are despre aceasta predica a rabinului). Cromwell n-a putut fi dovedit ca se trage din David, desi soldatii lui erau dispusi sa verse cu Biblia în mâna oricât de mult sânge cerea Iehova si vroiau sa aiba un consiliu ca si sanhedrinul iudaic, din 70 de întelepti (Cromwell personal îi cam dispretuia pe acesti fanatici iehoviti dar ca un bun politician pragmatic, ca cei de azi, a dat "libertate religioasa deplina" acestor fanatici în timp ce masacra preotii si monahii crestini în Anglia). Adevaratul lui tel era sa obtina bani de la evreii bogati din Amsterdam, care, dupa cum prescrie Vechiul Testament, erau bancherii Europei (s-ar parea ca întreaga istorie a Europei a depins de preceptul camatariei prescris în Deuteronomul 15:6: "Sa dai cu împrumut la multe natiuni dar sa nu iei cu împrumut de la nimeni si astfel nimeni nu te va stapâni"). Evreii din Amsterdam detineau tot comertul din Spania, Portugalia si Levant si controlau cursul aurului. Rabinul Manasseh ben Israel din Amsterdam a venit la Londra si-a perfectat tranzactia cu Cromwell, exact asa cum Dr. Chaim Weizmann a perfectat-o în zilele noastre cu guvernul britanic si american: a cerut "sa fie readmisi evreii" si în aceeasi propozitie a amintit de razbunarea sângeroasa a lui Iehova împotriva celor care se împotrivesc si de rasplata care-l asteapta pe cel care se supune, exact ca în alegerile prezidentiale americane, unde se promite ca va fi ales candidatul care sustine Israelul cu banii si armamentul guvernului american. Ceea ce de fapt cerea Manasseh ben Israel era supunerea la dominatia sionista, caci evreii nu parasisera niciodata Anglia si n-aveau cum "sa fie admisi" acolo unde erau deja. Expulzarea lor avusese loc doar pe hârtie si acum se cerea doar formalitatea anularii acelei hârtii. Desi Cromwell era în tratative sa vânda catedrala St. Paul evreilor pentru 500.000 de lire sterline, nu l-a putut satisface pe rabinul Manasseh ben Israel din cauza opozitiei publice. Apoi domnia lui Cromwell a luat sfârsit fara ca el sa fi adus evreii, care nu parasisera niciodata Anglia, înapoi în Anglia, în ciuda celor scrise în manualele scolare; si fara prea multa distrugere permanenta în ciuda eforturilor lui de-a varsa cât mai mult sânge. Anglia si-a reluat drumul dupa el. Dar cu el fenomenul "revolutiei" intrase în Europa.

La moartea lui Cromwell evreii au dat sprijin financiar lui Carol II, fiul regelui decapitat de Cromwell, care a facut curând dupa aceea ce i-au cerut ei si-a legalizat pozitiile evreilor în Anglia; ceea ce nu i-a împiedecat pe evreii din Amsterdam sa finanteze expeditia lui William de Orania si sa rastoarne pe urmasul si fratele lui Carol II. Cine a învins între Cromwell si rege? Evreii din Amsterdam. Cine a învins între dinastia Stuart si casa de Orania? Evreii din Amsterdam.

La 150 de ani dupa Cromwell revolutia a lovit din nou Europa crestina, de data aceasta în Franta. În aparenta revolutia franceza pare nelegata de a lui Cromwell, dar exact ca si a lui Cromwell si ca cea bolsevica mai târziu, a atacat în special natiunea si religia în persoana regelui si a preotilor si monahilor si a înlocuit "tirania" acestora cu una mult mai sângeroasa. Din cauza ca la sfârsitul secolului 18 centrul talmudic s-a camuflat si-a devenit conspirativ si secret, autorul n-a gasit legatura lui cu revolutia franceza; dar aceasta revolutie a început cu "drepturile omului" care chipurile se refera la toti oamenii si apoi ajunge sa se limiteze la "problema evreiasca". Unul dintre primele decrete ale revolutiei a fost "emanciparea evreilor" (1791) tot asa cum unul din primele acte ale revolutiei bolsevice a fost decretul împotriva "anti-semitismului". Emanciparea evreilor este singurul rezultat al revolutiei franceze a carei baie de sânge n-a lasat nici o alta urma în Franta decât o apatie si-o instabilitate din care Franta nu s-a mai recules.

Dar nu toti evreii au scris istoria asta sângeroasa a vesnicei distrugeri a popoarelor si-a civilizatiilor, dupa cum nu toti nemtii au fost hitleristi si nu toti rusii au fost comunisti. Dintre evrei s-au ridicat voci care au protestat împotriva "legii" de vesnica varsare de sânge si distrugere a altor popoare, mai puternice decât dintre popoarele a caror distrugere o cere "legea" talmudica. De aceea de câte ori autorul foloseste cuvântul "evrei" vrea sa se tina seama de acest lucru.

Continut (Contents)
Nume (names)
Camin (Home)
Veriga (Links)
Mai mult (More)