Kontroversen om Zion

Douglas Reeds " Kontroversen om Zion" (eng. "The Controversy of Zion") er nu på internettet!
Som Storbritanniens betydeligste krigskorrespondent under Anden Verdenskrig, påbegyndte han "Kontroversen om Zion " i 1951, og brugte mere end tre år på at skrive bogen - i alt 300.000 ord. Selv om der findes brevveksling, der viser, at bogen på et tidspunkt blev diskuteret med hans forlægger, blev den aldrig indleveret til udgivelse, men forblev lagt af vejen i hans hjem i Durban, Sydafrika, hvor den samlede støv gennem 22 år. Udgivelse var umulig!

Hvor ville han have elsket internettet! Nu, et halvt århundrede senere, findes det, og må derfor selvfølgelig bidrage til at udbrede hans magtfulde sandheder. Adskillige kapitler viser, hvor højt han ville have værdsat denne mulighed. Lige så højt, som internettets zionistiske censorer hader dette brud på deres verdensomspændende hjernevask og kontrol med massemedierne.

I Europa, i årene lige før og lige efter Anden Verdenskrig, var navnet Douglas Reed på alles læber. Hans bøger blev solgt i titusindvis. Han var indgående kendt i hele den engelsktalende verden af en hærskare af beundrere. Og så blev han bandlyst...
Var det denne bog, der var grunden? Se disse kapitler og døm selv.........

Alle kapitler nu oversat. Fuldt navneregister. Let at finde alt! (- dec. 2010)

Læs bogen

Se bogen

Resumé af bogen

Den store plan

Reed og jøderne

En biografi

Hvor underligt af Gud

David Duke & Knud Eriksen på radio

Andre sprog/Other languages

Ansvarlig redaktør:
Advokat Knud Bjeld Eriksen (tryk på navn for en præsentation )
Kontakt (særligt ønskes oversættere til disse og flere sprog!)

Douglas Reed

PRESSEMEDDELELSE

Forsiden

Links

Mere